Om oss

Det hele begynte da jeg som liten stadig ommøblerte på barnerommet - jeg brukte gjerne lommepengene mine på oppussing og elsket å kjøpe fine ting jeg kunne omgi meg med. Jeg drømte om to ting: å bli politi og å jobbe med interiør. Jeg ble politi. Interiørinteressen fikk etter hvert utspring på Instagram, hvor jeg delte bilder av leiligheten vår på Alexander Kiellands plass. Etter hvert som tiden gikk og antall prosjekter og bilder økte, vokste drømmen om å drive med interiør på fulltid.  

Etter seks år i politiet ble drømmen virkelig. I desember 2016 åpnet jeg dørene til butikken min, Studio MM Design, i Bjerregaards gate 70. 45 kvadratmeter med håndplukkede varer - fra kjente merker, men også unike skatter funnet på reiser. Oppussingen av lokalet ble et familieprosjekt, og det samme er driften. Rett som det er treffer du min fine mann, Tage, stående bak kassen. 

Jeg har en visjon om at fornyelse av hjemmet ikke skal være forbeholdt dem med høyt budsjett. Derfor har jeg vektlagt innkjøp av varer i ulike prisklasser i butikken, og jeg hjelper gjerne kunder med små interiøroppdrag. Om du står fast med innredningen av ett eller flere rom, kan jeg hjelpe deg med å tenke nytt og kombinere nye innkjøp med møbler og interiør du allerede har. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp med interiøret. 

I februar 2017 ble nettbutikken lansert. Bestillinger gjort her kan gjerne hentes i butikken - det er alltid hyggelig med besøk!


-Marianne
 

Følg oss på Instagram: @studio_mm_design og @mariannemagraff