Om oss

Det hele begynte da Marianne som liten stadig ommøblerte på barnerommet - hun brukte gjerne lommepengene sine på oppussing og elsket å kjøpe fine ting hun kunne omgi seg med. Hun drømte om to ting: å bli politi og å jobbe med interiør. Hun ble politi. Interiørinteressen fikk etter hvert utspring på Instagram, hvor hun delte bilder av leiligheten på Alexander Kiellands plass, hvor hun bor sammen med mannen sin, Tage. Etter hvert som tiden gikk og antall prosjekter og bilder økte, vokste drømmen om å drive med interiør på fulltid.  

Etter seks år i politiet ble drømmen virkelig. I desember 2016 åpnet hun dørene til butikken sin, Studio MM, i Bjerregaards gate ved Alexander Kiellands Plass. 45 kvadratmeter med håndplukkede varer - fra kjente merker, men også unike skatter funnet på reiser. Oppussingen av lokalet ble et familieprosjekt, og det samme er driften. Sommeren 2019 sluttet også Tage i politiet for å jobbe med Studio MM på heltid.

Vi har en visjon om at fornyelse av hjemmet ikke skal være forbeholdt de med høyt budsjett. Derfor vektlegger vi innkjøp av varer i ulike prisklasser i butikken, og Marianne hjelper gjerne kunder med små interiøroppdrag. Om du står fast med innredningen av ett eller flere rom, kan Marianne hjelpe deg med å tenke nytt og kombinere nye innkjøp med møbler og interiør du allerede har. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp med interiøret. 

Vi har i dag kun nettbutikk. Bestillinger gjort her kan gjerne hentes på vårt stylinglager på Ryen. Ta kontakt for å få veibeskrivelse og avtale tid.


-Marianne & Tage
 

Følg oss på Instagram: @studio_mm_design og @mariannemagraff