top of page
MM_Logo-Gull-sort.jpg

Boligstyling og interiør fra Studio MM

Boligstyling

Boligstyling er viktig for å vise boligen fra sin beste side, både visuelt og praktisk. En fin og helhetlig annonse er vesentlig for å skape interesse, og vi jobber for at en potensiell kjøper skal få en god følelse for leiligheten på visning.

 Boligstylingsprosessen hos Studio MM begynner med en befaring. Vi trenger å se boligens planløsning, størrelse, farger, overflater og muligheter. En befaring trenger ikke ta så lang tid, og du trenger ikke tenke på at det må være helt ryddig. Vi må bare ta noen bilder så vi kan sende et tilbud og eventuelt planlegge stylingen. På dette stadiet avklarer vi også om boligen trenger oppgraderinger i form av maling eller annet. Vi avklarer når boligen skal styles, og om leiligheten står tom eller delvis møblert når vi kommer for å style den. 

Vi samarbeider ofte tett med meglerne som skal selge leilighetene. Det er derfor ikke noe problem om du bor utenbys, har for mye annet i kalenderen eller om du rett og slett er usikker på hva som er lurt å gjøre. Kommunikasjon og nøkkeloverlevering kan gå via megler.

Sammen med tilbud på styling av din bolig, mottar du vilkår for bruk av stylingproduktene. Her står det hovedsakelig at boligen må være ryddig og ren når vi kommer for å style, at produktene kun skal brukes til foto og visning, og at du som kunde er erstatningsansvarlig for eventuelle skader som måtte oppstå på produktene etter at boligen er stylet. 

Når boligen er solgt, henter vi stylingproduktene. Dersom boligen ikke blir solgt innenfor avtalt leieperiode for stylingen, kan du leie den videre på ukesbasis. 

Boligstyling
Detalj2.jpg
Priser 

Prisene under er laveste pris for fullstyling av boliger av oppgitt størrelse. Er boligen stor for antall rom den har, er i tredje etasje eller høyere uten heis, eller har andre forhold ved seg som gjør vår jobb mer omfattende, legges det på tillegg i prisen. Store balkonger/uteplasser blir også dyrere enn oppgitt nedenfor. Gjeldende pristilbud mottar du etter befaring. Inkludert i prisen er leie av stylingen i inntil fire uker. Etter dette kan stylingen leies videre på ukesbasis ved behov. 

 

1-roms fra kr 14000,-

2-roms fra kr 16000,-

3-roms fra kr 18500,-

4-roms fra kr 21500,-

5-roms fra kr 25000,-

Større leiligheter og hus prissettes etter befaring. 

Balkong/uteplass fra kr 1000,-

Delstylinger prises etter befaring, og har en minstepris på kr 10000,-. 

Priser boligstyling
Innredningshjelp

Studio MM tilbyr hjelp til å finne tilpassede løsninger for ditt hjem, både hva gjelder materialer og farger, møbler og øvrig innredning. 

Vi tilbyr konsultasjoner i store og små prosjekter. Vi kan bistå med farge- og materialvalg ved større renoveringer, men også hjelpe til i enkelte rom hvor du sliter med møblering, farger eller helhet. Vi tar utgangspunkt i møbler og annet interiør som skal beholdes og foreslår farger og interiør som passer med eksisterende innredning, kundens ønsker og behov.

Vi lager moodboards med bilder slik at det blir lettere å visualisere hvordan alt passer sammen, detaljerte innkjøpslister, og innredningsplaner ved behov. Vi kan også hjelpe med innkjøp, selve innredningen, og styling av rommet når det er ferdig.

 

Ta kontakt på e-post dersom du ønsker hjelp, så finner vi løsningen og budsjettet som passer ditt behov.  

Innredningshjelp
SYN_2390-HDR.jpg

Spørsmål og svar

Hva består stylingen av?
Vi tar med alt fra sofaer, senger, skap og bord til mindre produkter som såper, lykter, bøker og blader. Vi har produkter til både inne og ute, og vi kjøper også inn grønne planter og blomster dersom det er behov for det. Vi bruker gjerne planter du har fra før. Utgifter til planter
og blomster kommer som et tillegg på fakturaen, uten påslag. Vi anbefaler på det sterkeste at det styles med grønne planter, da dette vil tilføre mye både til bildene i annonsen og opplevelsen potensielle kjøpere har på visning. Vi har med gulv- og bordlamper, men ikke taklamper. Gi oss beskjed om det er få lyskilder i leiligheten

Må boligen stå tom når den styles?

Nei, den må ikke det. Dersom det er møbler du ikke får flyttet, eller som skal følge med boligen, tilpasser vi stylingen. Vårt stylinglager består av produkter som passer godt til hverandre og som ser bra ut på bilder, og det vil kunne se mer komplett ut dersom vi styler boligen fra bunnen. 

Kan man bo i boligen mens stylingen står der?

Ja, det går an, men stylingproduktene skal ikke brukes. Dersom de blir skadet, får flekker eller det setter seg lukt i produktene, vil våre utgifter til å sette tingene i orden måtte dekkes. Dersom du ikke har mulighet til å bo et annet sted mens stylingen står i din bolig, kan vi ta en prat på befaringen om hvordan vi løser det. 

Hvor grundig må det rengjøres før stylingen?

Dersom boligen står tom, anbefaler vi at man gjennomfører en fullgod flyttevask før styling. Da vil hvitevarer, skap, vegger og tak være godt nok vasket til overtakelse, og man trenger kun en ny overflate- og vindusvask rett før overtakelsesdatoen. Dersom man vil spare flyttevasken til etter stylingen, er det viktigste for oss at flatene vi skal sette våre produkter på er rene - gulv, bad, kjøkkenbenk, gardinstenger og eventuelle hyller og bord. Husk også å vaske vinduene og andre steder som fremkommer på bildene i annonsen, og for de som kommer på visning. 

Kan Studio MM hjelpe med flyttevask og flytting?
Vi kan sette deg i kontakt med et firma som tar vaske- og flytteoppdrag, og som vi har god erfaring med. Avtale om vask og flytting inngås i så fall mellom dere, og vi er kun kontaktformidler. 

Kan jeg være til stede under stylingen?

Vi trenger tid alene i boligen når vi styler. Dette er fordi det "blir mye armer og bein" når vi fyller boligen med senger, sofaer, kasser fulle av ting og poser fulle av tekstiler. Hvor mye tid vi trenger alene avhenger av hvor stor boligen er, og vi gir deg beskjed så snart vi vet når det passer at du kommer tilbake. 

Trenger dere informasjon om bygget/bygården?
Prisen vil kunne påvirkes av hvor langt vi må bære stylingproduktene fra bil til bolig. Dersom man kan kjøre inn på et fellesareal som trenger tillatelse fra et styre eller tilsvarende, ønsker vi at dette ordnes på forhånd eller i det minste at vi i god tid får kontaktinfo til den som kan ordne dette. Dersom oppgangsdører eller heisdører lar seg åpne ved hjelp av knapper eller nøkler, trenger vi en rask innføring i hvordan dette fungerer, samt at vi trenger eventuelle nøkler tilgjengelig på tidspunkt for styling og når vi tømmer boligen.  

Henger dere noe på veggene?
Vi anbefaler sterkt at vi får lov til å henge noe på veggene. Dersom dette ikke er greit, må vi få beskjed før vi styler. Vi benytter så langt det går de opphengsmuligheter som er i boligen fra før. Dersom dette ikke er tilstrekkelig, benytter vi små spiker eller XB-kroker dersom dette lar seg feste i veggen. Vi borer ikke i vegg for å henge opp noe. 

Hva med gardiner?

Gardiner myker opp inntrykket av boligen. Vi tar med gardiner dersom det henger gardinstenger i boligen i dag. Merk at vi kun har gardiner som kan henges opp på gardinstenger. Dersom gardinene dine henger på skinner eller har en annen løsning, vil ikke våre gardiner kunne henge der. 

Anbefaler dere å pusse opp leiligheten før styling og salg?
Det er megleren din som vet best om du får igjen verdien av eventuell oppussing før salg, men ofte kan det være lønnsomt å male veggene til oppdaterte farger. For oss er det viktig at vi får se leiligheten etter at den er pusset opp, eller i det minste at vi får beskjed om hvilke endringer som er gjort siden vi var på befaring. Vi kan også bistå med fargevalg og andre tips til enkle oppgraderinger av boligen.

Kan man kjøpe stylingproduktene?

Vi har leverandøravtaler med produsenter av flere av produktene vi bruker til styling, og det kan være mulig å kjøpe produkter vi styler med. Disse produktene er dog blandet med produkter vi har kjøpt i butikker hvor vi betaler det samme som deg. Det vil derfor være best å ta en prat om hvilke produkter du ønsker å kjøpe, så ser vi hva vi kan tilby. Du kan besøke vår nettbutikk for å se hvilke merker vi fører, og husk at vi kan ta inn også andre varer fra disse produsentene enn hva du finner i nettbutikken i dag. 

Spørsmål og svar
bottom of page